Online Faktureringsprogram

Gratis Tilbudsskabeloner


1. Tilbudsskabeloner til PDF
2. Tilbudsskabeloner til HTML
3. Tilbudsskabeloner til Word / Google docs
4. Tilbudsskabeloner til Excel / Google sheets

1. Tilbudsskabeloner til PDF:

tilbud skabelon TILBUD SKABELON (pdf)

2. Tilbudsskabeloner til HTML:

3. Tilbudsskabeloner til Word / Google docs:

tilbudsskabelon TILBUDSSKABELON (word) skriftligt tilbud skabelon SKRIFTLIGT TILBUD SKABELON (word) tilbuds skabelon TILBUDS SKABELON (word) tilbudsliste skabelon TILBUDSLISTE SKABELON (word) tilbudsskabelon doc TILBUDSSKABELON DOC (word)

4. Tilbudsskabeloner til Excel / Google sheets:

tilbud eksempel TILBUD EKSEMPEL (excel) tilbudsskabelon xls TILBUDSSKABELON XLS (excel) skabelon til udarbejdelse af tilbud SKABELON TIL UDARBEJDELSE AF TILBUD (excel) tilbudsgivning skabelon TILBUDSGIVNING SKABELON (excel) konsulent tilbudsskabelon KONSULENT TILBUDSSKABELON (excel)

VELKOMMEN TIL VORES SIDE MED GRATIS TILBUDSSKABELONER

Her kan du få 11 gratis tilbudsskabeloner i formaterne PDF, Excel, Word og Google docs/ark. Alle skabelonerne kan downloades, redigeres og personliggøres.

Hvad er en tilbudsskabelon?

En tilbudsskabelon er et standardlayout, der indeholder oplysninger på en praktisk og struktureret måde. Tilbudsskabelonen kan bruges som et referencedokument til at generere pristilbud. Generelt indeholder tilbudsskabelonen følgende væsentlige elementer:

Sådan udarbejdes en tilbudsskabelon

 1. 1. Vælg en tilbudsskabelon
 2. 2. Download den
 3. 3. RUdskift logoet
 4. 4. Udfyld dine virksomhedsdata

Sådan udarbejdes en tilbudsskabelon til Excel og Google Sheets

 1. 1. Vælg en tilbudsskabelon markeret som "Excel / ark"
 2. 2. Download den
 3. 3. Udskift logoet
 4. 4. Udfyld dine virksomhedsdata

Sådan udarbejdes en tilbudsskabelon til Word og Google Docs

 1. 1. Vælg en tilbudsskabelon markeret som “Word / docs“
 2. 2. Download den
 3. 3. Udskift logoet
 4. 4. Udfyld dine virksomhedsdata

Hvad er den bedste gratis tilbudsskabelon?

Vi anbefaler, at du bruger vores gratis PDF-tilbudsskabelon , da det er vores mest populære pristilbudsskabelon. Den bedste måde at generere og administrere dine pristilbud på er at bruge vores enkle software til pristilbud og fakturering. Alternativt kan du bruge en PDF-editor til at udfylde tilbudsskabelonen manuelt.

Fordele ved at bruge en professionel tilbudsskabelon

Et tilbud er et professionelt udarbejdet dokument, der viser et skøn over de samlede omkostninger for de ydelser, du foreslår at levere.

Den er ideel til at sende et tilbud til dine potentielle kunder. Personer eller brands, der har brug for dine tjenester, vil overveje dit tilbud, fordi det afslører omkostningerne ved at bruge dine tjenester.

I stedet for at afgive løfter om at levere et fremragende stykke arbejde, er det at sende dine kunder et tilbud et proaktivt skridt, der overbeviser kunden om, at du er klar til at begynde at arbejde på projektet.

Vedrørende et tilbud som et juridisk bindende dokument, der angiver en aftale om et budget til at udføre kontrakten, er dit tilbud på opgaven først gældende, når kunden godkender det. Det er derfor vigtigt, at du bruger en professionel tilbudsskabelon, der giver din potentielle kunde et godt indtryk af dine ydelser.

Hvad er funktionerne i en tilbudsskabelon?

Alle typer virksomheder har brug for en professionel tilbudsskabelon. Det er muligt at sende dine kunder et overslag over projektets omkostninger, fordi tilbudsskabeloner kan tilpasses, så de passer til den type job, du byder på.

Her er de grundlæggende funktioner i en professionel tilbudsskabelon:

Fordele ved at bruge en professionel tilbudsskabelon

Her er de vigtigste grunde til at du bør have en tilbudsskabelon; Leder du efter en tilbudsskabelon til din virksomhed? Vi har en bred vifte af professionelle tilbudsskabeloner til succesrige virksomheder:

1. Tilbudsskabeloner til PDF
2. Tilbudsskabeloner til HTML
3. Tilbudsskabeloner til Word / Google docs
4. Tilbudsskabeloner til Excel / Google sheets